7december

Har inett att jag nästan bara skriver här när jag sitter på jobbet eller när jag är hemma och har jävligt tråkigt. Men det är väl ett bra tidsfördriv att skriva av sig lite i guess.
Som sagt så sitter jag på jobbet på sjukan, klockan är kvart i två på natten och jag har redan fixat köket och läst över 400 blogginlägg som jag inte orkat ta mig igenom på bloglovin förns nu. känns som att klockan borde vara mycket mer men ne inte nes två. hur ska jag fördriva dom resterande timmarna? harpan kanske.
Doris sover hemma hos min papi inatt och där tror jag hon har det bra och pappa är nog lite nöjd över det med fast han inte vågar erkänna det.
förövringt så har det inte hänt så mycket, jag har gjort lite dumma saker och jag har gjort lite bra saker, det är ungefär som det brukar vara fast jag kan inte låta bli att dra lite mer på mungiporna än vanligt.

Jul snart också. Tycker verkligen inte om julen, all stress och man ska vara överallt. orkar bara inte. Så iår blir det en lugn jul med en lång sovmorgon och sen lite skinka och så med papi sen sova lite mera för att sedan åka till jobbet för ett nattpass, passar mig perfekt!

Såg nu att jag har fult med röda prickar och streck på armen, har glömt klicka ur pennan. Snyggt!
nu ska jag göra mig lite saft och sedan gå och kika runt lite.
Skriver säkert mer sen eftersom klockan nu bara är två.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0