9/2

tisdagen är över och jag har klarat 6:de arbetsdag på raken och nu äre bara imorgon och torsdag kvar, långhelg som väntar. sjukt skönt!
Och praktiken är väldigt rolig nu när jag kommit in i allt, kanske kan försöka fixa sommar jobb där. får kolla lite.
John har precis lämnat mig så jag ligger själv i soffan hemma hos min kära, skönt att vara ensam ibland fast jag
saknar min älskling.
ska gå och tvätta bort sminket nu och lägga mig, är sjukt trött. hoppas komma upp i tid imorgon också så.
nattinatt.
Pussis

we're plastic but we still have fun



ledig idag som sagt, har inte blivit mycket till fixande här hemma, har mest legat i sängen och degat, även små tränat lite på rummet, ingen lust att gå till gymmet i det här vädret. men imorn blire av. Och mitt gymkort går ut den här veckan, någon som vill ge mig lite pengar så jag kan träna det här månaden också? (:
nu sitter jag i sängen och kollar åp förkväll, vuxenpoäng till mig. Idag pratar dom om kost och träning, kanske kan få lite mat tips :)
Dricker energidricka också (n) men det behövs så jag inte somnar så nu på eftermiddagen för då kommer jag aldrig somna inatt, vilket leder till att jag försover mig till praktiken imorn.
Försökt fixat lite med håret också, men jag blir aldrig nöjd, det är ju så jälva kort, ge mig löshår!!
Ska försöka få någon kontakt med emma så kanske hon kan bjuda över mig på en kopp kaffe.
Pussis
är min näsa verkligen sådär spetsig?



2/2

just nu sitter jag hemma hos pappa med grejer över helagolvet, och jag har ingen aning om vart jag ska göra av allting, det finns helt enkelt inte plats. så det blir väl at rensa imorn när jag endå är ledig.
Plockat in alla kläder i gaderoben också nu fast ja även där får allt inte plats så jag skulle behöva mera utrymme, man har vist kläder än vad man tror.
förövrigt så går praktiken bra, lite små tråkigt men ja det går ju framåt iallafall.
Sommarjobb har jag också sökt och hoppas på det bästa. har ingen stor lust att sitta och inte göra någonting den här sommaren också.
ne nu ska jag väl forstätta plocka lite här och gör adet bästa av saken.
Pussis

RSS 2.0