26/1

Igår inhandlades det, en garderob, en lampa, en matta och en kuddis till mitt rum hemma hos pappi, hittade tyvärr inget nattduksbord så det får vi kolla fter någon annan dag. Köpte även ett par foppatofflor (vilket jag hatar sjkt mycket) som jag ska ha på praktiken och även senare när jag får jobb, väldigt bra skor att springa runt i, mjuka och sköna fast hur fula som helst.
första dagen på praktiken gick som smort, jag hittad dig och även hem som tur va. idag är jag ledig och gör inte så mycket. försöker fixa mitt ansikte lite som ser ut som ett helvete och jag vill aldrig visa mig ute, men ja jag måste ju tyvärr.
Ikväll blir som vanligt Johnkväll eftersomdet är tisdag, blir att fixa håret och lite annat mys :)
nu ska jag leta på lite läder som jag kan ta på mig, så bär det iväg till rimi och handla lite food.
Pussis


ibland

Ibland hatar jag mig själv så himla mycket!
ibland känns allt bara meningslöst!
ibland vill jag bara skrika och kasta saker i väggen!
ibland vill jag bara försvinna!
ibland kommer paniken tillbaka!
Nu är ibland!
jag har ingen aning om varför jag skriver det här men måste få ut mig någe?!


19 Januari

efter dusch och lite mer plock så kom mammi och hämtade mig så åkte vi och handlade lite och jag tog med mig en stooor marabu, sjukt gott! sen vart det lite lek med bebisarna och lägga dom.
Sen har John varit här som planerat. han har hållt mig sällskap hela kvällen. har fått mitt hår uttunnat och lockat. även John prövade locktången så nu är vi snygga. kanske lägger in en bild imorn på oss ;b
Nu ska jag lägga mig och läsa en sväng innan det är dax för Johnblund att komma. och imorn är det dax för skolan igen, kort dag iallafall! snart torsdag och då kommer min kära hem, awesome! och då äre dax för gymmet igen, kanske blir en  sväng dit imorn också får see hur febern är.
nattinatt
Pussis


19/1

halv ligger i min nybäddade säng. är hemma från skolan idag för min dummaförkylning. så idag består det av te och citronvatten och så imorn blir det skolan igen, måste vara frisk till praktiken!
Har precis städat rummet lite, så för typ första gången ligger alla kläder där dom ska, alltså inte på golvet eller i soffan. allt är i sin ordning och jag känner mig ganska stolt. :p haha.
Ska kolla klart på Fresh prince i bel air sen ta mig en lång dusch och piggna till lite, fö det behövs verkligen.
Pussis

18/1

måndag och skola, nytt schema som är väldigt konstigt lagt men ja praktiken börjar ju nästa vecka så det är ganska lungt. jag ska vara på lungkliniken och hoppas verkligen att det blir bra vilket jag tror också.
helgen har varit awesome, fredagen vart ut med mina tjejor och lördagen spenderades i soffan hela dagen framför film med paus för pizza. awesome!
Imorn äre dh-tisdag utan dh. så det blir en John-tisdag. haha typ enda dagen i veckan han har tid för mig, eller ja måste ha tid för mig. :) innan blir det gymmet och bränna lite som jag la på mig i helgen.
ne nu är det snart sovdax för imorn ringer klockan 0600 vilket är inte okej.
dax att tvätta bort sminket, eller kanske ta en snabb dusch också? mja får se om jag orkar annars blire ännu tidigare imorn.
Mörft, nattinatt
Pussis


I'm afraid

13/1

sååå jag känner att en locktång måste inhandlas snarast men vart är mina pengar ? vart är min miljon? jag vill ha en locktång nu på stört! gjorde ett försök med att fläta håret så att d et skulle bli lockigt, det funkade men vart ju inte så jätte bra skulle ja väl vilja säga.
gymmat idag också, blev ensam men det gick bättre än jag trodde så det blir nog att gå iväg en sväng imorn också ensam.
min kära kommer hem imorgon också, det bästa som kan hända<3 även fast vi inte är ifrån varandra många dagar så saknar jag honom som en tok hela tiden! Han är min bästa<3!
Nu ska jag göra mig iordning för sängen och läsa sofiesmode som fick bli kvällens tidning eftersom jag inte hittar cosmo någonstans.
Pussis


Ja jag är väldigt ful där men ni ser ju att håret är lite lockigt iallafall.

tisdagkväll

Nu är jag hemma hos pappi, sitter i min säng och kollar på lets dance och har min egen dator i knät, som jag har saknat oerhört.
dricker lite te och käkar ostmacka i väntan på att min kära ska ringa och säga godnatt (:
vart en tripp til marieberg med John förut men fick inte med mig någe hem tyvärr eller ja jag har inte pengarna till allt jag vill ha, men någe som är säkert är att jag behöver ett par nya skor, vårskor typ, för nu får våren ta att komma!
Tog en sväng förbi mammi också och prövade studentmössa och nu är det bara att bestämma vad som ska stå på den sen bara att beställa, ganska insane måste jag säga. jag tar snart studenten!
Imorn blir skola en kortis sen hem och då bär det av till gymmet med Caroline och hårdträna efter att ha slöat i fyra dagar. hela helgen kommer nog blir gymgymgym. gaaah jag ska bli smal. Typ såhär smal.

Pussis


every time I see you or hear your name I puke

12/1

tisdag och jag har ingen motivation, orkade iallafall ta mig iväg till skolan, just nu ligger jag i soffan hemma hos min kära fast han fattas här. försöker få ork att ta mig till duschen så jag kan blir lite varm och sen är det iväg till marieberg med John som kör för han har fått körkort idag, så vi säger grattis till han och du är nu ett steg närmare att bli man, eller ja. (:
Ikväll blir det att åka hem till pappa och sova där för första gången på en månad, haha kommer kännas lite konsigt, men pappi blir glad iallafall :)
Gårkvällen spenderades hema hos Caroline med massa prat och skratt hela natten, och självklart energidricka. mys!
ne nu håller på att frysa ihjäl så jag tänker springa till duschen och förhoppningsvis få bort lite av det gula i håret, hihi.
Pussis


I don´t want you in my life

Helgen

helgen har bestått av:

Håltagande i örat
bio
mys
massa fika
hon
bus med småsyskon
marieberg
nageltrång
haltande
blekning
John
my love
och ja såklart kyla
nu ska jag hitta någe bra på tv och linda in min tåis.
pusssis

5/1

jag har inget att skriva mer än att jag har haft ett fantastiskt jullov och det har jag min kära att tacka för. du är det bästa som hänt mig! <3
skolan börjar igen på torsdag och det känns inte bra, men som sagt till sommarn tar jag ju studenten så jag ska väl klara dom sista månaderna.
och heey det har börjat gå rykten om mig, och nej dom är inte sanna.
Pussis

RSS 2.0