Barnvakt

Sitter i soffan med två små tröttmössor som dricker välling och kollar på barnprogram. snart dax att natta knattarna.
Senare kommer Caroline hit och håller mig sällskap till mamma och Björn kommer tillbaka sen blir det hem till Caroline ännu en kväll :)
Edwin hittade camen och ville ta några kort på mig öch alma, men som sagt det är aldrig lätt. haha :D



Cowboy

Halloj!
Sitter hemma hos mamma som vanligt i soffan. Kollar på topmodel och myser med Doris. Är ensam hemma förutom Alma som ligger och sover på altanen.
Ikväll blir det att vara barn vakt åt mina små, vi får se hur det går men det löser sig nog på någe sätt.
Var på marieberg med Pernilla i måndags och fick med mig lite saker hem, bland annat en jeansskjorta så nu ser jag ut som en cowboy. yeeeehaaa! haha :D
Ne ska gå och firra lite käk innan min mage skriker ihjäl sig.


27September

Godkväll!
Sitter hemma hos mamma i i soffan efter en hel helg hos Caroline. vi har druckit vin och bara haft det trevligt. har även hunnit med att träffa Fredrik som såklart vart tokkär i Doris. Och en söndags frukost med Pernilla.
Idag vart det marieberg med Pernilla, fick med mig en jeansskjorta hem och en ny laddare efter som Doris har tuggat sönder min andra. jag hoppas den här lever längre men man vet aldrig när hon är i farten.
Börjar bli riktigt kallt ute nu, speciellt på kvällarna så skulle behöva en höst jacka, men är väldigt svårt att hitta någon. kanske lika bra att köpa vinter jacka på en gång. jag får kika runt lite och se vad jag hittar!
Den här veckan har jag inget planerat förutom ett besök hos farmor&farfar någon dag med Pernilla.
Gurra har presenterat mig för en diet som vi ska pröva också, nu ska vi bli fit for fight, Sjukt snygga!
Doran ligger och sover i mitt knä som vanligt, hur mysigt som helst. Vi ska snart gå ut och kissa lite innan det är dags för sängen.
Natti.


jag saknar min Johnieeeeeeee!!!


Dooooris

Doris tycker inte om att vara själv, så när jag duschar då duschar hon också.
fast hon är dock inte lika glad efteråt när hon är alldeles blöt och kallt och måste ruffsas runt i en handduk för att bli någorlunda torr.
svårt att få henne att vara stilla på ett kort också.
Men söt är hon :D
 


no happy ending

Godförmiddag!
Sitter i soffan med datorn och Doran i knät, Kollar på MTV, massa gammal musik, hur bra som helst.
dagen blir att umgås med Caroline och kolla på idol och så ikväll sen sova där. Kanske ta mig ner till lagerbutiken också.
Men först blir det dusch, eller ja om en stund när jag orkar resa mig.
skriver senare.


22september

Ögonen svider och det är inget bra på tv. Dags att rulla upp till sängen kanske? Doris ligger redan i min famn och sover, så mysigt!
Dagen har jag tillbringat med Pernilla och alla barn, som jag jämt gör nuförtiden. tack för att du ställer upp Pörni!
imorgon blir det tandläkaren igen och borra lite till, jälva hål.
ne ska väl kolla klart på scrubs bara för att jag inte orkar resa på mig riktigt än.
Nattinatt.


miss u


Life is no nintendo game

Rummet är nymålat, så nu är det vitt och fräsht. mycket fint vart det!
Jag är duschad och har rakat benen och smörjt in mig med lite brunutansol också så jag känner mig ganska fräsh jag med :) haha.
Just nu fördriver jag tiden med att försöka få med almis på kort i väntan på att John ska ringa. för ikväll blir det nämligen myskväll med min bästa man(?)!
och att få med barn är ju inte det lättaste ska jag ju säga.
Ne ska väl göra lite mat åt Doran så länge.


16September

har precis varit ute och kissat med Doris. Innan det så har jag suttit bänkad i soffan med Caroline och kollat på debbatten och jag kan ärlig säga att jag blev bara förvirrad. väldig kul att kolla på men nu är jag osäker på vad jag ska rösta på. får ta mig en funderare till.
snart sovdax för min del, ska bara kika runt på lite bloggar först.
men allra först ska jag hjälpa Doran med hickan, hela hon hoppar.


14 september

sitter hemma hos mamma med Pernilla, Tuva, Arne och dooris.
äter pepparkakor och kollar på tv. alla barn sover och pernilla knappar på min mobil.
senare blir det hem till caroline och umgås :)


sidecut

Sitter hemma i soffan hos mamma och kollar på philip och Fredrik. Känns skönt att sitta hemma och inte på jobbet denna natt. nu behöver jag mig en natts vila.
Var ju hos frisöer idag. orkar inte ta att jag missade tiden, but i did. men fick iallfall en ny idag också. jätte snällt av henne (: det vart en sidecut och jag är sjukt nöjd, kunde inte bli mycket bättre. nu ska jag bara färga mitt hår och löshåret sen är det klart :D
Doris ligger i min famn och sover och jag väntar på att min man ska ringa och säga godnatt.
Slänger in en bild på hååret.
och btw inlägget igår, wtf?



livsfunderingar och grejer

Munnen är torr och det tar emot i halsen när jag försöker svälja, huvudet är tungt och vill helst ligga på kudden just nu, men det är väl så det ska vara på natten? Natten är till för att sova och inte sitta vid datorn och bli förbannad på harpan för att det aldrig vill gå ut. men jag är på jobbet och då kan man inte sova minsann.
och jag ska inte klaga, jag älskar att jobba natt, natten är mysig. eller ja fast kanske inte på ett sjukhus, mina kära arbetskolegor skrämmer upp mig om spöken och läskiga människor som går omkring i kulverten på kvällar och nätter, alltså den vägen jag tar varje gång till och från jobbet.
redan turen att jag inte har stött på någon.
kvart i tre och så här trött har jag inte varit på länge så vet inte rikigt vad jag skriver om.
 och sova får jag inte göra när jag kommer hem heller för det blir direkt till John och hoppa på honom för han ska med mig till frisöer och hålla min hand medans jag kanske fäller en tår eller två. Ja jag är rädd för frisören, blir alltid missnöjd. men håret måste ju fixas någon gång.

Sitter och funderar över livet, vilket är väldigt farligt för min del. vart kommer jag vara om 5 år? kommer jag vara rikt eller bo på gatan. fortfarande bo hemma eller ha en awesome lägenhet? kommer mitt hår vara kort eller långt? kommer dom viktigaste personerna vara kvar eller kommer jag vara ensam? bo kvar i kumla eller någon annan stans? tjock eller smal? barn eller inte?
det är farligt att tänka framåt. Jag vet redan vart jag vill vara om fem år. ja jag vill bo kvar i kumla, jag vill ha en awesome lägenhet, långt hår, ha kvar dom viktigaste, ha barn, jobba inom vården, vara smal och bara älska livet.
men hur kommer det bli? jag vill vara där nu! Jag orkar inte vänta längre.

Herregud vilket inlägg dethär blev, ett väldigt konstigt iallafall. tur att typ ingen läser min blogg :) haha.
Ne men jag ska väl återgå till harpan och svära lite till.


förändring

Ibland undrar jag hur jag kunde låta mig själv se ut som jag gjorde för några år sedan, eller ja för till och med kanske ett år sen.  vet inte rikigt vad jag tänkte med, men jag tyckte nog att jag var ganska awesome ändå liksom jag gör nu. kommer kanske ha ändrat mig totalt igen om några år och tycka att jag såg ut som skit så som jag ser ut nu. men förändring är kul!
På måndag blir det förändring somsagt och en ganska stor sådan skulle jag tro. vilket påminner mig om att jag måste köpa hårfärg sen be Pernilla klippa mitt löshår lite.
Jälvar, smöret. klockan är tjugo över fyra och det är dags att ta fram smöret på tining så det går att smöra mackorna sen.
så länge bjuder jag på en snygg bild på min kära syster och en skum bild på mig och Patrik :)


12 September

Ännu en natt på jobbet. klockan är fem över tre och vi har precis kollat klart på Australia, väldigt bra film faktiskt. har varit väldigt skeptiskt mot den för att den har verkat så seg, men vad fel man kan ha. fin film och verkligen sevärd!
Nu sitter jag bara och funderar på hur jag ska fördriva resten av tiden, läsa massa bloggar I guess. min twix är snart slut, vilket är tur för jag har fått i mig mer än mycket idag och jag känner att magen börjar svälla.
Om några timmar är jag hemma igen och får förhoppningsvis sova lite längre. Drois väckte mig genom att bita och slita i mitt hår i förmiddags, då tyckte hon det var dags att gå upp.
Ja jäklar jag ska ju docka.
Later


Jobbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Klockan är nu tio i fem och jag har lyckat hålla mig vaken hela natten utan en enda droppe redbull. känner mig ganska grym faktiskt. Fast är ganska övertrött just nu, så vi får se hur det går som sista timmarna :p
btw jobbet ringt in mig igår eftermiddag och frågade om jag kunde jobba helgen och det  villa jag så gärna så. hoppas det blir mer sånt!
bara tre timmar kvar tills jag ligger i sängen med mina favvisar.<3
Nu ska jag gå till köket och vrida på radion, dansa lite och göra ungefär 30 mackor.


11 September

Klockan är kvart över två på natten och jag sitter på jobbet, dricker min vitamin well och tar någon tugga på min twix. Vi har precis kollat klart på remeber me, och om jag inte minns fel så är det fjärde gången jag ser den nu och jag tycker fortfarande att den är lika bra.
natten är seg och jag är så himla trött, längtar bara till sängen och mina två favortier. Dom ligger nog redan och snarkar ikapp.
jag hoppas bara den här helgen går sakta så jag hinner träffa min kära så mycket som möjligt.
nu ska jag läsa lite bloggar och försöka hålla mig pigg.


9 Septemer

Sitter i soffan hemma hos mamma med min bebis Doris och väntar på Pernilla, Tua och Arme. Solen skiner så det blir nog en kopp kaffe på altanen (:
Jobbet är slut men jag hoppas på mer, så länge letar jag nytt.
Annars är allt bra, håret är brunt, jag har en Doris och världens bästa pojkvän.
Nu ska jag sätta på kaffet så att det är klart tills mitt sällskap kommer :)


bebis


RSS 2.0