L O V E

Det är sjukt hur fort tiden går när man umgås med folk man älskar, när det känns som man svävar fram på små vita fluffiga moln.
Det är över 1½år sen jag träffade dig och sedan dess har jag varit den lyckligaste personen i hela världen och jag funderar varje dag på vad jag har gjort för att förtjäna dig och vad jag skulle ta mig till om du lämnade mig.
Ingen har någonsin fått mig att må så bra som du gör.
Jag älskar dig Patrik<3

22Maj

Godförmiddag!
halv ligger i soffan hemma hos puttis och kollar på simpsons och kikar runt lite på blocket efter söta vovvar :) har stor lust att ha en här i min famn just nu.
Om en liten stund tror jag att det blir att åka hem till mammi och lägga mig på altanen och sola lite, måste ju försöka få någon färg innan studenten. får väl fuska lite också, hihi.
gårdagen spengarades i soffan med min kära, framför vänner och lite vin, hur mysigt som helst :)
ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det går vi se.
Ne back to vovvisar.


btw sätte i löshåret och gjorde en flätis igår, i like :)

18maj


ligger i sängen och läser lite orlika bloggar samtidigt som jag kollar på 2½men. funderar på att sova fast har ingen lust egentligen. men tröttheten tar nog snart över. längtar bara till torsdag då Patrik kommer hem så jag kan ligga och hålla om han hela natten eller ja hela helgen. tänker inte släppa honom ur sikte!
vart nästan ingen sömn inatt pga, mardrömmar och för mycket tänkande, hoppas det blir bättre nu.
Imorgon blire ingen skola, ska umgås med Caroline som var allt för länge sen jag träffade, så det ska bli sjukt kul!
ne nu börjar "Jims värld" så jag ska kolla på det och kanske somna. sätta på insomningstimern också så inte pappi blir arg för jag sover med tven på. (Tack Puttis för hjälpen ;b )
Pussis

...

Tjoho, alla bara klagar så nu skiter jag it!
varför kan ni inte bara hålla sams?
vet inte vad jag ska ta mig till, hur jag än gör känner jag mig elak mot någon av er. det är inte kul längre med, jul, påsk, nyår, fylla år.
det gör mig galen!

byebye

här John!
jreinholds.devote.se
hej då blogg.se for now

lördag

tjoho lödagskväll, löshåret är på och det är Virus i bataljonen med John! (Y) :)

Onsdag

Tjollahopp!
Sitter hemma hos puttis i hans soffa och tröst äter upp hans choklad. Idag är det en månad kv ar i skolan, fattar ni EN jälva månad, jag är inte redo, jag har tusen saker kvar och paniken kommer. svett blod och tårar. haha (not)
Btw så har jag fått ett sommar jobb, jag är sååå happy, Elisabet ringde igår från lungan där jag hade praktik och undrade om jag fortafarande var intresserad av natt jobb, och självklar var jag det. känns hur bra som helst, en bra börjar iallafall.
Lös hår är köpt också så nu är jag klar till studenten eller ja förutom lite smycken kanske men det kommer ja nog aldrig hitta.
Tisdag igen och jag väntar på att John ska ringa mig så ska vi ses, sen äre johnochjennifer kväll, awesome!
nu blir det lite joey så länge.
Pussis

RSS 2.0