15Juni

Godmiddag!
Sitter och dricker lite vatten och ska snart springa ut till bussen för nu äredax för jobb. skulle inte varit helt fel att sitta i solen hela dagen men jobbet kallar och det gör mig faktiskt ingenting. fullt upp hela veckan förutom torsdag då jag är ledig och då får jag hoppas att min kära kommmer hem tidigt så jag hinner pussa lite på han.
btw hittade ett par solisar som jag gäärna skulle vilja ha här hemma,
ett par ray ban. sjukt snygga men tyvärr lite för dyra för mig, men när lönen kommer så ska dom nog komma på posten till mig! hihi
ne nu måste jag springa iväg.

13Juni

Godkväll!
Sitter i soffan hemma hos puttis och läser lite bloggar och väntar på att han ska bli klar vid datorn så vi kan mysa lite här innan det är dax för sängen.
Helgen har varit slapp, inte gjort någonting iprincip bara slappat i soffan med min kära.
Jobbet går hur bra som helst jag älskart! ledig imorgon men sen på tisdag äre dax igen och då blire jobb ända till söndag, men det ska gå bra.
Ne nu ska jag gå och pussa lite på min man.
♥ 

11Juni

Godmorgon!
sitter just nu i mina rosamjukisar och dricker lite kaffe så jag ska hålla mig vaken. det är jobbdax och jag börjar klockan sju vilket innebär att bussen går hårifrån klockan sex, men jag gillart!
Studenten har jag tagit och allt det är slut, känns så himla skönt, får börja jobba, tjäna lite pengar och göra någe jag verkligen tycker om, sen är det bara att hoppas att jag får vara kvar på jobbet mycket efter sommaren också.
och jag hoppas att somnaren har mycket bra att bjuda på. :)
Säger grattis till alla som går i hallsberg som tar studenten idag, kan tyvärr inte komma och kolla eftersom jag inte slutar förns fyra, men ett stort grattis.
Ne nu ska jag fixa klart mat lådan och packa det sista.
Pussis



RSS 2.0