bad hair day

blev att träffa John idag ändå, vi drog till maxi köpa lite chips och dricka och så vart det lite blekningsmedel också för jag är su sjukt trött på att ha samma färg nu! fast nu är håret värre än värst det är knallorange och ser ut som ett helvete men det blir en ny blekning imorn och en på torsdag tror jag ?
imorn blir det till Wadköping och laga mat hela dagen för att senare åka en sväng till skolan för att dansa på idrotten. sugdag!
nu ska jag lägga mig och kolla på scrubs och fundera lite mera och hoppas på att jag sommar skapligt tidigt så jag kan orka upp imorn. Ha det bra !
Hugs!

Ny blogg

Nu har jag skaffat mig en ny blogg, jag kändes att det behövdes på något sätt, jag fattar inte mycket av den här sidan men jag gör mitt bästa och ska klura lite mer med den ikväll när jag har tid.
Ikväll är det John&Jennifer kväll men eftersom jag är sjuk så blir det bara Jenniferkväll med lite popcorn och kanske påskmust.
just nu sitter jag uppe i soffan och dricker lite kaffe som min kära mor har gjort i ordning åt mig, har precis klätt på mig och ska alldeles snart gå ner och sno lite smink av mamma för det är sanrt dax för Edwino hämtning sen till blomseraffären och kanske en sväng in till örebro och försöa hitta lite saker till mitt rum för här sak det göras om !  :)
Mitt huvud sprängen och jag är full av funderingar, funderingar som jag egentligen inet fattar ett skit av fast dom vill ändå inte försvinna ur mitt huve, dom bara snurrar runt och jag önskar att någon kunde ge mig svar på allt!
Och jag har nästan bestämmt mig att jag sak bli ett modefreak så jag blir en tönt som alla andra så kanske jag passar in och får lite fler vänner ? för vänner behövs iallafall.
och ikväll eller imorn bli det att färga håret, brunt eller rött, vad tycker ni ? jag har sån himla bestlutsångest så det finns inte ! herregud att det sak vara så svårt med lite hår.
Ne nu ska jag ner och fixa sminket sen bär det iväg. Hade bra'
Hejdå!


Du vet att jag stöttar dig till 100, och kommer alltid finnas!

RSS 2.0