Mika

Kommer bli en sjukt awesome torsdag och fredag, för snart bär det iväg till stockholm och MIKA med John och hela fredagen tillbringar vi på stan. sjukt bra kommer det bli!
hinner inte skriva mer, måste leta reda på ett par strumpor sen hämta billjeterna.
Pussis

11 Mars

Godmorgon!


Sitter och väntar på att John ska komma så ska vi dra in till skolan, men han är lite seg som vanligt :)
skönt dag idag även fast jag slutar kl fyra, men min kära kommer hem idag så igenting kan göra den här dagen dålig!
Medans jag väntar så bjuder jag på lite bilder. hihi

ofixad frilla så mössan fick åka på.

yes såhär snygg var vi igår.

nu ringde John precis så nu måstej ag springa ut.
Pussis

10Mars

Godmiddag!


har precis gjort mig iordning lite och kollar på vänner. väntar på att John ska höra av sig så ska vi ta en tripp till marieberg och kolla efter presenter till min kära som fyller år på måndag (:
ledig idag vilket är ganska skönt och ganska tråkig, skönt att slippa skolan som jag redan trättnat på efter en dag och tråkigt för att det inte finns någe att göra på dagen.
Ska snart fixa lite käka tror jag nog och sen ta koka mig en kopp kaffe som kroppen skriker efter.
men först blir det att försöka hitta på någe att göra med frillan.
skriver kanske igen sen.
bjuder på en snygg bild på mig och John från igår

Pussis

Gult=fult

det är onsdag och jag sitter och kollar på ellen och väntar på att bussen ska komma för nu äre dax för praktik för första gången på 1½vecka ungefär, vi får se hur det går med min tåis :)
Igår vare Johnkväll och vi blekte håret, och mitt hår verkar bara bli gulareochgulare, så det där jag skrev att det började bli blont, bullshit. gaah jag blir förbannad! och nu äre så jälva slitet så jag behöver raka av mig allt egentligen. Men jag kör på hårinpackning, ingen plattning och så ska jag fråga Pernilla om hon kanske vill toppa lite :) dax att beställa löshår!!!
och jag har fått finnar, tusen stycken, varför ? jag som aldrig får finnar har helt plötsligt fått alla i hela världen. inteokej.
ne nu ska jag fixa mig lite mackor tills ikväll.
Pussis


You are all my strength, You are all my hope, You are everything

ännu en måndag och sporlovet är slut, men ingen praktik för mig idag för jag hade en tid på vårdcentralen för undersökning av min tå kl 10. kommer dit och dom kollar lite och vipps så har jag en bedövningsspruta i min tå och jag vill bara skrika, måste nog säga att det var nog det värsta jag vart med om. 45min senare, allt är klart och jag väntar på att min snälla mor ska komma och hämta mig för jag kan inte gå för bangadet runt min tå är stort som ja en fotboll känns det som. jag har knarkat tabletter hela dagen för att försöka få bort smärtan i tån och det funkar hittills, fick även en mysig tupplur med edwin på eftermiddagen :)
Just nu sitter jag i soffan hemma hos min kära och kollar på "acordning to Jim" och mår lite illa av alla choklad och glass jag tryckt i mig och känner att min tå börjar dunka så det är nog dags för en alvedon till snart. Ja och jag börjar äntligen bli blond. :)


1mars idag och det är snart dags för mig och John att åka till stockholm och kolla mika och dagen efter knalla på stan, det kommer bli hur awesome som helst!


Måste bara säga att jag är den lyckligaste i världen, jag har den bästa pojkvänen och jag älskar honom mer än något annat, han är det bästa som hänt mig! <3

Nej nu ska jag ta mig en alvedon, fortsätta kolla på tv och fundera lite på framtiden.
Pussis


I´m really afraid for the future

RSS 2.0