I try to kill it all away, But I remember everything

Måndag igen, jag sitter i min säng läser lite om "guds barn" vet inte riktigt varför men jag tycker väl att det är intresant. ska snart lägga mig och kollar på riverside hade jag tänkt annars dödar John mig imorn.
Sovmorgon imorn, börjar halv elva fast slutar klockan fyra så det suger ju. och så äre dhkväll imorn också.
vart en sväng till marieberg idag med pernilla, fick förståss med mig en tröjis hem. jag får inte köpa saker till mig själv, måste köpta kappisar! och det är sjukt det är snart julafton, jag kan inte fatta det. och vart är snön?
hungrig som ett as är jag också och sugen på allt men klockan är för mycket så ingen mat för mig.
har en kontsig känsla i magen som har funnits där i över en vecka nu, men på onsdag blire bättre hoppas jag.
neeeej jag orkar inte skriva mer, nu blire att mysa med kuddisen och kolla riverside.
Btw jag har klippt mig.
Nattinatt.
Pussisar

inte så sexig bild kanske men ni får stå ut.

23/10


ungefär såhär känner jag mig just nu, too much frånvaro i skolan, bråk och tjafs, ingen ork, inga cigaretter, snart försvinner mitt hår.
fast ändå känner jag mig som den lyckligaste i hela världen. dom där småsakerna är väl ingenting att bry sig om, det ordnar sig ju alltid, hoppas jag.
min nya mössa är iallfall awesome jag älskaren.
just nu sitter jag och kollar på scrubs och väntar på att john ska ringa så vi görhoppningsvis kan gå till maxi och sedan kolla på Ullared, och så kanske jag fjäska lite så han vill fixa mitt hår, hihi :)
ne nu ska jag fiiiixa lite på rummet.
Pussis


koooooortis

såhär kommer det bli inom den närmaste veckan, kanske lite kortare. dumma slitna hår!
Nu ska jag gå och mysa ner i sängen med älsk (:
natti!

The way you make me feel

Har precis kommit hem från emma där det blev blekning och kaffe med baileys, mycket trevligt! mitt hår är nu mera brun/gul/blont/rött men det kommer bli braaaa, jag är på väg mot min totala lycka, och träningen är igång också. det är fantastiskt.
Nu sitter jag i sängen med hårinpackning och kollar på "so you think you can dance" inget vidare men finns inget annat så får bli det.
Funderar på att ropa hit Johnblund eftersom det inte finns någe alls att göra.
Imorn blire träning och en lektion och så kommer min älskling hem, sååååå underbart! dagen jag längtar till mest varje måndagmorgon när jag öppnar ögonen.
ne nu ska jag borsta gaddarna och sen bädda ner mig och ringa patrik så jag kan somna sen.
Natti.
Pussis

Och här får ni en bild på min sexxiga frisyr i mössan! haha

ny vecka nya tag

John har precis vandrat hem efter en dhkväll hemma hos mig. jag ligger nerbäddad i sängen och ska kolla riverside och aa och sedan försöka sova.
Igår vart det tandläkaren och borra, inte kul när man har min mun inte. ont i käkarna och det kitlas i tanden åvanför för att borren slår i där, plus att man ska ha tusen slangar och grejer i munnen och tandläkaren pratar om vädret samtidigt som hon frågar varannan minut om jag kan gapa större. men icke jag har min lilla munis.
sen blev det lite slingring av mitt hår igår också med hjälp av Camilla, självklart så köpte jag fel men det löste vi med en fryspåse och en sönderböjd hårnål. gäller att ha fantasi! haha . mitt hår är brun/gult nu så i helgen blire meeeera slingor. awesome. blondieee here I come!
ne jag känner att jag inte har någe vettigt att skriva och jag måste verkligen sova snart så.
Nattinatt.
Pussis


Och jag saknar min älskling!
<3

Baby, I hate days like this

Sitter i min säng och hatar mig själv lite just nu, har försovit mig igen så jag får vänta på elva bussen och hinner bara med sista lektionen. jag fattar inte varför jag gör det, jag försöker verkligen att komma upp jag vill till skolan men jag orkar verkligen inte. goddamit! jag hatart och jag hatar mig sjukt mycket!
det är iallafall torsdag och jag har varit i skolan hmm en dag den här veckan och då var jag på två lektioner.
fan.
Patrik kommer iallafall hem idag och lyser upp min vardag vilket är en himla tur. jag är nog den lyckligaste i världen.
plus att det snöar ute så det gör allt lite bättre, jag älskar snö fast hatar kyla! snön är mysig, vintern är mysig.
Siiter i lyssnar på mika och längar till Mars då han kommer till sverige och jag och John kommer att vara där och se honom. awesome!
Ne kanske ska ta på mig lite kläder och sätta upp håret så jag inte missar den här bussen också.
Sminklös hela veckan har jag varit ockå för allt är glömmt hemma hos caroline och hon är sjuk så jag kan inte gå dit. suuuuuuger.
aja nu till kläderna.
Puss

2/11

helgen har bestått av mycket alkohol och lite sömn, men trevligt har det varit. :)
just nu sitter jag i sängen i nya rummet och dricker glögg, första muggen, Som jag har längtat! nu äre bara att tvinga på Patrik när han kommer hem så vi kan mysa med det tillsammans. haha.
börjar iallafall komma iordning lite i nya rummet, det ända som fattas är väl ny klädsel till soffan, lampa, tavlor och lite ljuslycktor och sånt. jag är ganska nöjd.
nu ska jag väl snart bädda ner mig i sängen och tokläsa boken sen powernap troligen och skola imorn 8-16. INTE okej!
Puss

RSS 2.0