I need a hero

klockan tickar fort iväg när man sitter vid daorn och konsentrerar sig på hockeyn samtidigt. klockan är redan elva och jag måste börja tänka på refrängen sag orkar med allt ståhej imorn.
dagen idag har nog varit den bästa under praktiktiden, men nu är jag helt slut. hoppas på en toppen dag imorn också.
och det där med att sluta röka. ja det går väl ganska bra tycker jag nog (?) jag ska klarat iaf, fast suget finns kvar så in i helvete, det är sjukt jobbigt men jag tycker jag är duktig.
Värmen börjar komma också , så himla skönt, så nu i helgen är det nog dax att inhandla lite sommarkläder och stoppa undan alla jackor och grejer. jag är redo för sommaren nuuuuu!
och sommarjobb, nej det har jag ite fått mig någon för jag är för ung för att få någe inom vården ( jag måste vara 18) och jag är för gammal för att söka inom kumun. dom kan ju suga mig öhm jag stortå? det är cpdåligt. jag kommer inte ha några pengar och inte ett piss att göra för alla andra jobbar väl. snälla kan inte någon bara ge mig ett jobb!! och hunden, pappi har inte svarat än ..
Ne fy nu ska jag göra mig iordning för att slänga mig i sängen under mitt mysiga täcke och invänta scrubs och sen ska jag sova som ett litet barn.
nattinatt

jag vill komma in jag vill bli din

Nyvecka med nya tag, praktiken går bra och alla ä snälla och söta.
helgen har varit kanon bra, inte en ända besvikelse (Y)
Jag sitter med handduken på huvet och ska snart gå oh föna det sen ta en promenad innan praktiken och kanske dricka lte kaffe.
Imorn är valbrog, jag jobbar till kl 9, men vad händer sen ? här av er gärna!
ja, jag sitter och kollar lite på blocket ch hittade prcis världens sötaste hund som jag bara måste ha! så jag skickade en blid på vovven till pappa så får vi se vad han säger. spääääännaaaande!!!!
Ne nu ska jag föna håret och lyssa lite på krunegård.

,,,

Nu sitter jag här med min kära cola i handen har precis vaknat efter en sjukt onödig tripp till skolan.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska åka och hämta edwino så det kan bli lite kaffe, för det behövs.
Praktiken börjar idag kl 15.00 och slutar runt 20.00 sen är det bara att skynda sig hem till hd och allt dedär, ellerdet kanske blir att gå en sväng med mamma ? asch vi får se!
Praktiken igår gick förövringt bra tror jag, fannsi nte så mycket att göra, men jag blev lite charmad av en äldre man :) men det ska nog gå bra dom här fem veckorna. och så är det mest kvällsturer också så det är skönt för jag är ju inte den bästa att komma upp på mornarna. :b hah.
Jag har intek ommit igång med mina promenader än, jag väntar på att Emma(?) ska höra av sig om enjoy för jag är suuuugen och ska nog få mamma och pappa att betala minnsan!
Helgen vart lite mycket, men jag hade rätt sälskap allafall så det är ändå trevligt .
Just nu känns allting så jätte bra och bara ,,, ja bra. fast jag vet att det egentligen inte ska kännas så. jag gör om samma sak en gång till fsat jag vet att det är fel.


Mygod mamma har lämnat mig med Alma, dom första fem minutrarna skek hon som en galning, men nu ligger hon här och sover i min famn. uuuuuurmyyysigt!!!!!

ne jag ska välsätta på kaffet nu.
hejdå!

skogsmulle

Första dagen i skolan idag, det sögpung. Var ganska lung hade bara två lektioner men jag höll på att somna på båda för jag var så jälva trött efter lovet. Somnade nästan på en gång när jag kom hem sen och sov några timmar as skönt, sen vart det en promenad med emma, skönt och behövligt efter allt skit jag har ätit idag. usch sommaren är närmare än man tror jag jag måste få bort typ 10 kilo (?) sen är jag nöjd! men kommer jag lyckas med det, nej det tvivlar jag på. om jag inte hittar en vän som vill börja promenara med mig varje dag ?
RIngde praktiken idag, jag var jätte nervös men det gick jätte bra, min handledare verkade jätte snäll och hon pratade och skrattade på så det känns bra. börjar kl 12 på måndag och kommer troligen mest jobba kvällsturer vilket jag tror kommr vara väldigt skönt .
Just nu sitter jag och kollar på bb och min andra kopp kaffe har precis tagit slut och suget efter mer finns ju men det blir inge mer för ikväll för då kommer jag vara uppe hela natten och det går ju inte för imorn blir det vandring i skog och berg med hela op. så jag ska förbereda mig imorn med en stor termos kaffe och massamassa kläder så jag inte dör där ute! önska mig lycka till!
ne fy nu borde jag verkligen gå och borsta tänderna för jag måste ju hinna läsa lite i boken som jag lånade av pörni innan jag lägger mig, (:
Natti



Yeah, I´m in love

...

Påsken är över oh jag sitter här med en hel hög av godis och lite presenter som jag har fått så nu kommer jag bli tjock igen, eller kanske ge allt godis till en hemlös snubbe ? haha
Just nu sitter jag och kollar på gosipgirl och dricker cola, huvuder värker jag svettas och det rinner ur näsan, yes jag är lite sjuk ! goddamit!
Skolan börjar om två dagar och jag kan säg att jag ser inte framemot det överhuvud taget, jag ser inte fram emot någonting, jag har förlorat två vänner och nästan en till på mindre än en månad det känns inte bra. men ja vänner kommer och vänner går, jag lyckas inte behålla någon.
jag lev precis kallad hora, och ja det kanske är vad jag är? en falsk hora ?
Nu ska jag lägga mig ner i soffan och sova en sväng oh hoppas på någe roligt ikväll!
Hejdå,

Easter

Det vart en trevlig kväll igår som vanligt ( :
Frukost på sängen imorse och nu sitter jag hos pappa med ett påskpaket vid min sida och väntar på att min syster ska komma hit så vi kan knalla hem till mamma där det vankas massa mat och godis och såklart massa folk.
Solen lyser och det är hur skönt som helst ute å förhoppningsvis stannar inte folket så länge så jag får lite tid att sola för det behövs verkligen , jag som är kritvit just nu. usch!
Ne nu ska jag öppna paketet och hoppas på att Pörnan kommer snart så vi kan gåå för jag vill ut i solen!
Ha en trevlig påsk!
Hejdå.


love can kill anyone

nu sitter jag är ensam i soffan med en energidricka bdredvid mig och små gråter lite. varför vet jag inte rikigt ? jag tänker för mycket helt enkelt, det är så det brukar vara.
Det värsta är nog att det är så mycket jag vill skriva här eller bara säga till någon, men jag är feg, jag vågar inte, och vad skulle det tjäna till ? ingenting iguess. Dööö!
deppperioder är ju aldrig kul och jag hatar när dom kommer. just nu känns ingenting bra och det blir inte precis bättre av att jag sitter ensam för då snurrar allt runt i huvet.
Och jag vet inte ens varför jag skriver det här inlägget? helt onödligt men jag gör det ändå!
hittade inga påskägg på maxi alla var pissfula, så det blev vindruvor istället och förståss energidricka!
Och jag har funderat på att börja dricka energidricka istället för att röka, skulle det funka ? fast ioförsig så skulle det bli sviiiiin dryg i längden. och just nu är mina kära cigaretter bra!
På tal om cigaretter så ska jag nog ta mig en tur ut på balkongen nu och röka, bra idé.
godnatt mina kära.



I´ve given up
I´m sick of living

..

Nu har det gått mer än halva påsklovet och jag har inte gjort ett dugg nytta har mest gjort dåliga saker känns det som.
Idag har jag hunnit med lite dock, har varit Edwinvakt en sväng sen har jag haft tvättstugan hela dagen och färgat Pörnis hår sen så hann jag med en sväng till marieberg också med Emma, hittade ett par snygga byxor som jag nog tänkte köpa nästa månad om dom passar. barnvadelingen som vanligt. haha .
Jag vet inte rikigt vad jag ska ta mig till vad jag än säger och hur jag än gör så blir mina föräldrar besvikna, vad ska jag göra ? Vill inte göra någon ledsen.
Nu ska jag vandra mig iväg till maxi och se om jag hittar några bra påskaägg :)
Hejdå.

,,

helgen har varit toppen verkligen!
Nu sitter jag hemma hos mamma ensam och kollar på film, ganska skönt faktiskt. har lite tid för mig själv att fundera och bara inte göra ett skit!
varit och solat en sväng med emma idag också så nu ser jag ut som en kräfta (Y)
imorgon blir det film kväll/natt med john, ska bli trevligt :)
resten av veckan vet jag inte rikigt vad jag ska göra faktiskt får se vad som händer .
Nu ska jag gå ner och fixa lite mat.
hejdå!


jag måste sluta ljuga!

Vårväder

hopp nu sitter jag här med färg i håret igen och hoppas för typ 5de gången den här veckan(?) att det ska bli bra.
Vaknade imorse hemma hos Jane, tillbringade kvällen och natten där, vi vaknade ganska tidigt så jag gick ut och satte mig på hennes trappa och tog en morgon cigg och det var så himla skönt väder ute. Nu är det verkligen vår!
Mamma och jag har precis suttit på studsmatta nu så edwin är helt extas jag ska ner och hoppa lite med han när jag sköjlt ur det här :) sen kanske det blir att köpa en glass.
Och nu är det äntligen påskolv jag är ledig till onsdag vecka 16 då är det lektioner sentorsdag och fredag har vi temadagar och sen veckan efter äre praktik, hur skönt som helst! sen är sommarlov och jag har inte fått någe sommarjobb ännu så det lutar mot att ajg kommer få ligga hemma hela sommaren. sug !

Och nu är mitt rum helt tomt, mamma har städat ur allt så imorn blir det att måla och fixa lite tror jag :)
ne nu ska jag ner och kolla vad busungarna håller på med :)
Hejdå!


.,

dagen blev inte så bra som palnerad, skoldagen vart längre, arga människor, kommer inte träffa Mr P igen, ont i magen och städnig och en lite utskällning på det. min dag hr sugit balle ungefär och jag har gråtit åt en helt patetisk sak, och tyvärr så är du inte värd mycket i mina ögon just nu jag känner mig lite som en leksak och jag orkar inte bli behandlad så längre.
Imorn blir det en stund i skolan sen drar jag hem med Janie till Mullhyttan och är där hela kvällen så jag förhoppningsvis får någe annas att tänka på .
Nu ska jag lägga mig och kolla på 2½men och sova.
godnatt.



Toffel!

readhead

Håret fick bleas ännu en gång efter skolan idag innan jagdrog iväg till körskolan. Det hände ite ett iss med håret och mamma såg mindre glad ut så dirket efter körskolan drog jag till maxi och köpte mig en riktig hårfärg! Så nu sitter jag här med en hårinpackning och hoppas på att jag inte ska tappa allt hår.
Körskolan för sjukt seg och dt känndes som allt tog en evighethet och alla föräldrar försökte vara roliga men dom var mest pinsama. usch.
Imorn har jag en lektion så jag slutar runt 12 och då blir det att rusa till tåget, för det är nämligen så att Carro har kommit till kumla, så jag ska äntligen få träffa henne igen. och så kommer Mr P hem imorn också, så morgondagen kan nog inte bli så mycket bättre skulle jag tro.
Ne nu ska jag ta och lägga mig i sängen för det tar död på min rygg att sitta här.
Hade bra!
hejdå.

RSS 2.0